- Menu przedmiotowe
- Zamówienia publiczne
- Postępowania do progu ustawowego
- 2023 Postępowania do 130.000 złotych
34/ZPPU/RZPWE/9.2.1-2/2023 warsztaty kulinarne
34/ZPPU/RZPWE/9.2.1-2/2023
Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i przeprowadzenia kursu pn. „Wykorzystanie opolskich - lokalnych produktów w kuchni nowoczesnej z elementami kuchni molekularnej” dla nauczycieli praktycznej nauki szkół prowadzących kształcenie zawodowe w szkołach województwa opolskiego w ramach projektu „Opolskie szkolnictwo zawodowe dla rynku pracy -2” realizowanego przez Regionalny Zespół Placówek Wsparcia Edukacji w Opolu współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Opolskiego 2014 - 2020 Oś Priorytetowa IX Wysoka Jakość Edukacji, Działanie 9.2 Rozwój Kształcenia Zawodowego, Poddziałanie 9.2.1. - Wsparcie kształcenia zawodowego.
34 zppu-warsztaty.docx (266,34KB)
informacja-o-wyborze-oferty.docx (251,18KB)