Przejdź do treści strony Przejdź do menu Przejdź do wyszukiwarki Przejdź do mapy biuletynu
Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
Reset:
Lektor:

34/ZPPU/RZPWE/9.2.1-2/2023 warsztaty kulinarne

34/ZPPU/RZPWE/9.2.1-2/2023

Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i przeprowadzenia kursu pn. „Wykorzystanie opolskich - lokalnych produktów w kuchni nowoczesnej z elementami kuchni molekularnej” dla nauczycieli praktycznej nauki szkół prowadzących kształcenie zawodowe w szkołach województwa opolskiego w ramach projektu „Opolskie szkolnictwo zawodowe dla rynku pracy -2” realizowanego przez Regionalny Zespół Placówek Wsparcia Edukacji w Opolu współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Opolskiego 2014 - 2020 Oś Priorytetowa IX Wysoka Jakość Edukacji, Działanie 9.2 Rozwój Kształcenia Zawodowego, Poddziałanie 9.2.1. - Wsparcie kształcenia zawodowego.

DOCX34 zppu-warsztaty.docx (266,34KB)
DOCXinformacja-o-wyborze-oferty.docx (251,18KB)